marți, 23 februarie 2016

ESARFE MOZAIC

Ne-am jucat iar de-a croitoria!
 Clubul Fermecat a chemat din nou copiii la joaca si iar au venit insotiti de mamici,bunici si chiar tatici !  Un tatic ce a lucrat cu doua fetite!Ioana a ales ca tema aceste esarfe colorate ca sa atraga atentia copiilor spre bucurie ,joc ,dans si voie buna.A pregatit figurine diverse si ciucurei colorati ,care impreuna cu margele,decupaje si alte lipiciuni, au poposit pe esarfele celor  prezenti.


 La final au iesit pe usa numai copii colorati si veseli!
Mamele recunosc faptul ca, acasa, timpul nu permite mereu lucrul in acest fel si incurajaza trainerul sa aduca momente de acest fel in viata lor si a celor mici.
Una din acele mame scrie aici si ,spre jena ei recunoaste ca fiul sau ,a avut acolo la club, o experienta nemaipomenita caci ,in timp ce mama lui lucra cu alti copii ,el a invatat sa bage ata in ac ,sa faca un nod la ata  si alte asemenea ,de la alta mamica draguta.
Hei..copiii chiar lucreaza, indiferent ca-s fete sau baieti .Ei sunt prinsi in acest joc de necunoscut ,de culoare ,de nou si tot asa!Nu stim cat vor continua sa-si doreasca sa coasa ,dar cat vor dori eu sunt incantata sa-i ajut!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu